Varainhankinta

KUORMALAVAT

 

Urheiluseura Kuusankosken Puhti ry on tehnyt sopimuksen kierrätykseen soveltuvien kuormalavojen (EUR, FIN ja kertalava) toimittamisesta Voikkaalla sijaitsevaan välivarastoon. Voikkaalta lavat menevät kierrätykseen. Mikäli yrityksellenne tulee lavoja, tai työmaille tuotetoimitusten myötä sellaisia lavoja, jotka soveltuvat kierrätykseen, ja voitte niistä luopua, niin noudamme ne mielellämme ja toimitamme kierrätykseen. Emme maksa lavoista, mutta pysyy ainakin yrityksen piha ja työmaa siistinä kun käymme noutamassa lavat. Yhtä lavaa emme nouda, mutta jos niitä muutamakin on niin haemme niitä kyllä, ydin Kouvolasta noin 60 km säteellä.

 

Puhdissa kierrätyksen yhdyshenkilönä toimii Martti Junnola 0400 552 325 tai martti.junnola@kymp.net , toki minullekin voi lavoista ilmoitella.

 

Kuusankosken Puhti ry toimii nais- ja tyttöurheilun (jääkiekko ja pesäpallo) kärkiseurana Kouvolassa ja pyrimme rahoittamaan seuran toimintaa ja sen myötä mahdollistamaan tyttöjen harrastamismahdollisuuksia mainittujen lajien osalta tällä keräystoiminnalla, saamme toimitetuista lavoista pienenkorvauksen kierrätystä pyörittävältä yritykseltä http://www.earth-pac.com/

 

Tätä viestiä voi mieluusti levittää muihinkin alueen yrityksiin, pyrimme luomaan tästä pysyvän palvelun yritysten suuntaan.

 

Yhteistyöterveisin

 

Janne Wall

Kuusankosken Puhti ry, puheenjohtaja

0400-553312