Tiedote: Kuusankosken Puhti ja Haminan Palloilijat solmivat farmisopimuksen – Kuusankoskella pelataan Ykköspesistä kaudella 2024

18.10.2023

Kuusankosken Puhti ja Haminan Palloilijat ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2024. Haminan Palloilijat pelaavat Naisten Superpesistä ja Kuusankosken Puhti pelaa Naisten Ykköspesistä kaudella 2024. Farmisopimus mahdollistaa joustavan pelaajaliikenteen seurojen välillä ja syventää seurojen välistä yhteistyötä entisestään.

- Haminan Palloilijoiden kanssa solmittu farmisopimus tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden alueen nuorille pelaajille kehittyä ja kasvaa pesäpalloilijoina. Lisäksi Kuusankosken Puhdin junioreille avautuu farmisopimuksen myötä pelaajapolku kohti Superpesistä. Olemme Kuusankosken Puhdissa innoissamme sopimuksesta ja yhteistyön syventymisestä Haminan Palloilijoiden kanssa. Kuusankoskella on tavoiteltu pitkään Ykköspesispaikkaa ja vihdoin tämä mahdollisuus avautui meille. Farmisopimus varmasti vaikutti paljon siinä, että paikan saaminen mahdollistui.  Odotamme mielenkiinnolla tulevaa kautta Naisten Ykköspesiksessä, Anna Tikka Kuusankosken Puhdista kommentoi.

- Farmisopimus Kuusankosken Puhdin kanssa tukee tyttö- ja naispesäpalloilijoiden pelaajapolkua. Työ tämän polun rakentumiseksi alkoi viime kaudella ja nyt se farmisopimuksen myötä vahvistuu entisestään. Seurojen välinen yhteistyö on meille tärkeää ja sen kautta alueen naispesäpalloilu kehittyy ja vahvistuu tulevaisuudessa. Alueen naispesäpalloilun kehittymisen kannalta tärkeää on myös yhteinen harjoittelu arjessa, joka mahdollistaa pelaajien kokonaisvaltaisen kehittymisen. Ykköspesis Kuusankoskella luo pohjan alueen nuorten ja lahjakkaiden pelaajien pysymiseen Kymenlaaksossa, kommentoi Haminan Palloilijoiden Marko Hovi. 

Kuusankosken Puhdin edustusjoukkue aloittaa harjoittelunsa marraskuun alussa järjestettävällä leiriviikonlopulla.

Lisätietoja:

Anna Tikka, 050 309 2419

Marko Hovi, 044 555 1474