Kansantaitelija Ilkka Vainio - Juhlakonsertti Kuusankosken kirkossa pe 12.1.2024

6.11.2023

Suomalaisen musiikin legenda ja Puhti-kummi Ilkka "Ile" Vainio esiintyy Kuusankosken kirkossa pe 12.1.2024 klo 19. Konsertin ohjelmisto koostuu paitsi Ilen omasta tuotannosta, myös hänen isänsä, Juha Vainion ikonisista lauluista.

Ile Vainio on pitkän linjan musiikillinen monilahjakkuus, joka on tehnyt vaikuttavan uran suomalaisen musiikin parissa. Hän on tunnettu niin laulajana, lauluntekijänä kuin tuottajanakin. Ile on luonut urallaan lukuisia ikimuistoisia kappaleita, jotka ovat jääneet suomalaisten sydämiin. Juhlakonsertti on ainutlaatuinen tilaisuus nauttia suomalaisen musiikin helmistä. 

Lauantaina 25.11. klo 12-14 Ilkka Vainio on tavattavissa Kouvolan Citymarketissa. Kauppias tarjoaa munkkikahvit 500 ensimmäiselle.  Myynnissä ovat liput Ilkka Vainion juhlakonserttiin sekä Puhdin Naisten Ykköspesiksen kausikortit kaudelle 2024. Hyviä ideoita vaikka joululahjaksi! Nähdään Kouvolan Citymarketilla!

Liput voit ostaa kätevästi täältä. Lippuja voi ostaa myös joukkueidemme pelaajien kautta. Konsertin lipputuotto menee Kuusankosken Puhdin toimintaan.