Rikkonainen kausi päättyi voittoon

19.3.2018

Tästä kudesta jäi käteen jumbosija, mutta ottaen alkukauden rosterin ja kerran viikossa keskellä yötä järjestetyt harjoitukset, voi joukkue kuitenkin lähteä kesälomille hyvin mielin.

 

Naisten kausi Mestiksessä päättyi eilen Kuopiossa jatkoaikavoittoon Kalpa akatemiasta (2-3 ja.). Ottelun ratkaisijaksi nousi Iida Puttonen, joka onnistui yllättämään koko kauden varmoja otteita esittäneen Juuli Kivimäen. Puhti oli liikeellä vain kahdella ketjulla, sillä flunssa-aalto iski joukkueeseen pahasti kahden viime viikon aikana. Osa pelaajista Kuopiossakin oli edellen puolikuntoisia, mutta tiukan taistelun päätteeksi voitto maistui sitäkin paremmalle.

Kausi mestiksessä oli hyvin rikkonainen ja joukkue haluaakin kiittää yhteistyöseuroja Mikkelin Jukureita Jukurit - Naiset ja Lappeenrannan Saipaa SaiPa Naiset, jotka lainasivat pelaajia aina, kun rosteria ei omista pelaajista saatu täyteen. Varsinkin Jukureiden maalivahdit Tea Koljonen ja Riina Hirvonen olivat pelastus jo toista kautta kestävien maalivahtiongelmien takia.

Yksi isoimmista haasteista läpi kauden oli kuitenkin valmentajan puuttuminen. Mestiksen taso tällä kaudella oli todella kova, mutta muutaman pelin olisi varmasti voinut kääntää voitoksi fiksuilla valmennuksellisilla ratkaisuilla.

Onnittelut sarjan voittajille ja täten ensi kaudeksi Naisten Liigaan nouseville TPS naisille TPS Naiset - Jääkiekko ja Sport Naisille Vaasan Sportin Naiset.

 

Joukkue kiittää myös kaikkia yhteistyökumppaneita sekä erityisesti taustajoukkuja, jotka tälläkin kaudella hoitivat toimitsijatehtävät moitteetta.