Tiukka matsi sarjaykköstä vastaan

31.10.2017

Hurrikaanilauma saapui Kuusankoskelle selkeästi tavoitteenaan jatkaa voittoputkeaan

Naiset olivat Lauantai-iltana kovassa testissä, kun Kuusankoskelle saapui vieraaksi lohkon ykköspaikkaa selkein luvuin hallitseva Jyp naiset.

 

Joukkue taisi hieman itsekkin yllättyä, kun ensimmäinen erä oli molemmin puolin laadukasta kiekkoa ja erätauolle siirryttiin 1-1 tasatilanteessa. Myös torjunnat jakautuivat tasan. Toinen erä olikin sitten ikävä kyllä jäähyjen rikkoma ja ensimmäisen erän hyvä pelivire hieman lopahti. Jyp vei erän nimiinsä 0-2. Ilme pukukopissa pysyi kuitenkin hyvänä ja kolmanteen erään lähdettiin taistelumielellä.

 

Hurrikaani jatkoi kuitenkin melkein neljän kentän voimalla pyörimistään ja takoi kolmanteen erään vielä kolme maalia. Peli päättyi siis harmittavaan 1-6 tappioon. Harmilliseen varsinkin siksi, että peli oli paljon taulun lukuja tasaisempi. Pelaajat olivat tietenkin pettyneitä, mutta myös nauttivat täysillä pelistä, jossa riitti haastetta ihan jokaiselle. Jypin joukkueenjohtaja totesikin pelin jälkeen, että "tytöthän joutuivat jo ihan tosissaan pelaamaan jääkiekkoa".