Seura palkitsi Puhdin konkareita

13.3.2017

Lotta Ojapalo
Lotta Ojapalo
Meri Rautamies
Meri Rautamies
Maiju Karhu
Maiju Karhu
Eliina Ojapalo
Eliina Ojapalo
Anniina Koskinen
Anniina Koskinen
Palkitut muikeina
Palkitut muikeina

Kauden lähentyessä päätöstä seura halusi palkita muutamia Puhdin pelaajia, jotka saavuttivat merkittäviä määriä pelejä urallaan naiskiekkoilussa.

Kuusankoskella on pelattu naiskiekkoa nyt jo useampi vuosi ja näistä hienosti toiseksi korkeimmalla sarjatasolla (Naisten 1.divari/Mestis) jo neljättä kautta. Moni ehti kuitenkin hioa taitojaan Suomi-Sarjassa useamman ottelun verran. Suomi-Sarjassa otteluita tuli noin 20 kaudessa, mutta silloin suurin osa pelaajista pelasi lisäksi tyttöjen aluesarjoja sekä poikasarjoja. Kun Mestikseen siirryttiin, pelimäärät nousivat reiluun 30:en otteluun kaudessa. 

"Omat hautajaiset lienee sitten se ensimmäinen poikkeus kun peli jää väistämättä väliin, kai sitä voisi sanoa myös omat häät, mutta ei niitä kuitenkaan talvella järjestettäisi kun on kausi kesken. Kyllähän se joukkue on kuin toinen perhe, yhtä ärsyttävä, hullu ja päätön. Onhan tämä  tavallaan "vain" harrastus, mutta toisaalta paljon enemmän. Kun tilanne naiskiekossa on se, että välimatkat ovat pitkiä, kustannukset isoja ja joskus pelkkä joukkueen olemassaoleminen monen ihmisen taistelun tulos, tulee jääkiekosta elämäntapa. Siksi täytyy sanoa, että tuntuu mukavalta kun seurassa muistetaan meitä, jotka ovat tavallaan olleet osa joukkueen runkoa, ellei jopa juuria alusta loppuun asti."

Palkinnot tulivat jakamaan Puhdin puheenjohtaja Minna Tuukkanen ja Puhdin ja PoKLin hallituksen jäsen Jorma Eronen-

Palkitut

Lotta Ojapalo 150 ottelua

Meri Rautamies 150 ottelua

Maiju Karhu 180 ottelua

Eliina Ojapalo 200 ottelua

Anniina Koskinen 200 ottelua